11 روش تضمینی برای انتخاب بهترین دامنه برای سایت شما

11 روش تضمینی برای  انتخاب بهترین دامنه برای سایت شما

27 اسفند 1403

انتخاب بهترین دامنه برای سایت یکی از مهم‌ترین تصمیمات در راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین است که می‌تواند تأثیر زیادی بر موفقیت یا شکست شما در دنیای دیجیتال داشته باشد. اگر شما هم به دنبال راهی هستید تا دامنه‌ای مناسب برای وب‌سایت خود پیدا کنید و کسب‌وکار آنلاین‌تان را به بهترین شکل ممکن شروع کنید، این مقاله دقیقاً برای شماست! در اینجا تمامی نکات ضروری و کاربردی برای انتخاب دامنه‌ای که نه تنها برند شما را به یاد ماندنی کند، بلکه به افزایش ترافیک سایت و رتبه‌بندی آن در موتورهای جستجو کمک کند، آورده‌ایم. با خواندن این مطلب، شما به راحتی می‌توانید دامنه‌ای انتخاب کنید که کسب‌وکار شما را به سطح بالاتری برساند و در دنیای آنلاین بدرخشد. پس اگر به دنبال یک دامنه حرفه‌ای و متناسب با نیازهای کسب‌وکار خود هستید، با ما همراه شوید.

فهرست مطالب این پست

line

بهترین دامنه برای سایت

انتخاب بهترین دامنه برای سایت در مشاغل آنلاین مشابه یافتن یک مغازه در منطقه‌ای عالی برای آغاز کسب و کار حضوری است؛ دقیقا به همین اندازه مهم و حیاتی! در شغل‌های اینترنتی، سایت مجموعه مربوطه حرف اول را می‌زند و در طراحی سایت، برگزیدن بهترین دامنه از مهم‌ترین بخش‌ها به شمار می‌آید. با انتخاب یک دامنه مناسب، سایت شما دارای اعتبار می‌شود و به سمت برند شدن پیش می‌رود. به یاد داشته باشید اگر در ابتدای کار، به اشتباه دامنه نامناسبی را برای وبسایت خود انتخاب کنید بعدها قابلیت تغییر آن را دارید ولی باید عواقب آن را بپذیرید و منتظر افت ورودی‌های خود باشید!

اگر به دنبال یک دامنه خوب و متناسب با وبسایت خود هستید و قصد دارید بدون نقص کار کنید، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه این مطلب از مجموعه کارزان با ما همراه باشید.

 

بهترین ترکیب رنگ برای طراحی وب سایت چیست؟

بهترین دامنه برای سایت

 

 

چگونه بهترین دامنه را برای سایت انتخاب کنیم؟

در آغاز استارت یک کسب و کار، چالش‌های بسیاری را باید تجربه کرد و از سر گذراند که در مشاغل آنلاین، مهم‌ترین آنها طراحی وب سایت است‌. وبسایت شما اصلی‌ترین بخشی است که باید به آن توجه کامل داشته باشید و مانند فرزندتان برای آن یو دامنه مناسب انتخاب کنید. مطمئنا با مشاهده تنوع دامنه‌ها و نام‌های مختلف آن‌ها ممکن است در ابتدا کمی سردرگم شوید؛ به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم نکات زیر را بخوانید و به آنها عمل کنید تا بهترین و سودمندترین انتخاب را داشته باشید!

 

1-دات کام هنوز ارزش ویژه ای دارد

با وجود تنوع گسترده‌ای از پسوندهای دامنه مثل .com، .io، .net و...، هیچ‌کدام به اندازه دات کام محبوبیت و اعتبار ندارند. دات کام همچنان به‌عنوان پسوندی شناخته‌شده در میان عموم مردم مطرح است و از این رو جایگاه ویژه‌ای دارد. به عبارت ساده‌تر، وقتی صحبت از آدرس یک سایت می‌شود، اولین چیزی که در ذهن مردم می‌آید، همان .com است. اگر دامنه‌ای که می‌خواهید با پسوند دات کام ثبت کنید، آزاد باشد، حتماً از آن استفاده کنید. در غیر این صورت، می‌توانید به دنبال پسوندهایی مانند .ir یا دیگر گزینه‌های موجود باشید. پسوند .io هم اخیراً بین استارتاپ‌ها مد شده است.

به‌عنوان مثال، اگر به کسی بگویید آدرس سایت شما "mihanwp" است، بدون شک اولین چیزی که در مرورگر خود وارد می‌کند، "mihanwp.com" خواهد بود.

جالب اینجاست که ۶۰ درصد از کاربران سایت‌ها از طریق موبایل به سایت‌ها مراجعه می‌کنند و در کیبوردهای موبایل جدید، دکمه‌ای برای وارد کردن سریع دات کام وجود دارد.

اگرچه گوگل در ایران به دامنه‌های .ir توجه بیشتری دارد، این امر تأثیر کمی در سئو دارد. با این حال، می‌توانید پسوند دامنه را به‌طور خاص برای کشور خود انتخاب کنید تا گوگل به‌وضوح متوجه شود که سایت شما برای مخاطبان ایرانی محتوا تولید می‌کند. البته برای دات کام هم روش‌هایی برای بهبود سئو وجود دارد که در ادامه به آن پرداخته‌ایم.

 

مهم ترین اصول طراحی سایت و نکات کلیدی که برای طراحی سایت باید بدانید!

 

دات کام بهترین دامنه برای سایت

 

 

2-قوانین را فراموش نکنید.

در دنیای اینترنت، هر خدماتی قوانینی دارد که باید قبل از استفاده به آن‌ها توجه کنید. پسوندهای دامنه نیز دارای قوانین خاص خود هستند و هنگام ثبت دامنه، لازم است که به قوانین مربوط به هر پسوند دقت کنید تا در آینده با مشکلاتی مواجه نشوید.

همچنین، از ثبت‌کنندگان دامنه معتبر و مطمئن استفاده کنید. اگر دامنه شما به هر دلیلی از دسترس خارج شود، تمام زحمات و تلاش‌های چند ساله شما ممکن است از بین برود و این موضوع می‌تواند بسیار ناراحت‌کننده باشد. بنابراین، انتخاب شرکت‌های ثبت دامنه معتبر و شناخته‌شده از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

 

3-از انتخاب عنوان‌هایی با تلفظ و تایپ سخت بپرهیزید!

دامنه شما، شناسنامه کسب و کارتان به حساب می‌آید! شما هر نامی که برای دامنه وب سایت‌تان انتخاب کنید با همان عنوان در دنیای آنلاین معرفی و بعدها شناخته می‌شوید! اگر می‌خواهید روند پیشرفت را زودتر طی کنید، بهترین کار این است که از انتخاب کلمه‌هایی که املای سخت دارند و یا به سختی تلفظ می‌شوند، بپرهیزید! به هیچ وجه از کاراکترهای عربی یا اسپانیایی استفاده نکنید و از تکرار حروف، استفاده از اصطلاحات عامیانه، اشتباه‌های تایپی و دیگر موارد مشابه خودداری کنید.

 

4-عنوان کوتاهی انتخاب کنید.

کلمات ساده و کوتاه بیشتر ذهن ماندگار می‌شوند یا کلمات پیچیده و طولانی؟ پاسخ این پرسش ساده اما بسیار مهم، سرلوحه انتخاب شما است! اگر در انتخاب نام دامنه خود یک کلمه پیچیده و طولانی با انواعی از کاراکترها را برگزینید، کار را برای مشتریان و صد البته شخص خودتان، مشکل‌ساز می‌کنید! دامنه‌هایی که به اصطلاح راحت‌تر روی زبان می‌چرخند، راحت‌تر هم جستجو می‌شوند و به آسانی دهن به دهن گشته و برندتان را معروف می‌کنند. به خاطر داشته باشید استفاده از دامنه‌های نامناسب باعث می‌شود افزایش ترافیک مطلوبی نداشته باشید، زود فراموش شوید و یا حتی در کسب و کار خود شکست بخورید!

 

5-استفاده از کلمات کلیدی را جدی بگیرید!

اگر می‌خواهید در گوگل رتبه بالایی بگیرید یکی از بهترین راهکارها، استفاده از کلمات کلیدی در نوشتار دامنه است. دامنه سایت شما باید علاوه بر ساده و کوتاه بودن باید حتما کلمه کلیدی را هم نیز شامل شود تا به موتورهای گوگل یادآوری کند در چه زمینه‌ای است و رتبه بالایی از آن دریافت کند. مطمئنا یافتن دامنه‌ای با همچین ویژگی‌هایی آسان نیست اما شک نداشته باشید که اگر وقت کافی روی آن بگذارید و کمی خلاقیت به خرج دهید، اصلا پشیمان نمی‌شوید.

 

6-به دنبال برند شدن باشید.

برند شدن همیشه در کسب و کارها جواب است و این مسئله اصلا ربطی به آنلاین بودن یا حضوری بودن آن‌ها ندارد. برای مثال می‌توانیم به شرکت‌های گوگل یا حتی یاهو اشاره کنیم که نام دامنه‌ آنها صرفا مفهوم خاصی ندارد اما تمام و کمال متعلق به آنها است و همیشه در ذهن می‌ماند. یک دامنه برند به هیچ وجه نباید کپی از نام‌های تجاری دیگر باشد و علاوه بر جذاب بودن، منحصر بفرد، خاص و تک به نظر بیاید. 

 

چگونه بهترین دامنه برای سایت انتخاب کنیم؟

 

7-از خط فاصله استفاده نکنید!

اگر قصد ورشکست کردن کسب و کار خود را دارید، از خط فاصله در نام دامنه‌تان استفاده کنید! بی‌شک یکی از بزرگترین اشتباهاتی که در نام گذاری دامنه وبسایت‌ها میتوان انجام داد، استفاده از خط فاصله است؛ چرا که اسپمرها معمولا این کار را انجام می‌دهند تا اجازه فعالیت داشته باشند و بتوانند هر اشتباهی را مرتکب شوند!

 

8-استفاده از حروف دابل را فراموش کنید.

اگر عنوانی که برای دامنه سایت خود انتخاب کرده‌اید در نوشتار اصلی خود دارای حروف دابل است، پیشنهاد می‌کنیم کمی بیشتر وقت بگذارید و آن را عوض کنید. کلمه‌هایی که حروف دابل دارند، معمولا توسط کاربران به اشتباه تایپ می‌شوند و با این کار باعث می‌شوند تا ترافیک سایت‌ها به طور کل افت کنند.

 

 

9-از پسوندهای مناسب استفاده کنید.

وقتی از افراد درباره پسوندهای دامنه سوال می‌شود آنها بی‌شک در ابتدا com. و ir. را نام می‌برند. این مسئله نشان می‌دهد که این دو پسوند به ویژه مورد اول به چه شکل در ذهن‌ها ماندگار شده و تا چه میزانی تاثیرگذار هستند. امروزه پسوند‌های جدیدی با نام‌های org.، net.، pizza. و دیگر موارد مشابه توسط افراد در طراحی دامنه‌ها استفاده می‌شوند اما هیچ کدام نمی‌توانند جای com. را بگیرند. پیشنهاد می‌کنیم استفاده از این پسوند را حتما در دامنه خود جدی بگیرید مگر اینکه قصد فعالیت در گوگل را در سر نداشته باشید و به سراغ مورد دوم یعنی ir. بروید.

 

10-دامنه‌ای متناسب با کسب و کارتان انتخاب کنید.

یک انتخاب هوشمندانه برای دامنه باعث می‌شود تا کاربران به محض مشاهده آن، بتوانند حدس بزنند که محتوای وب سایت در رابطه با چه چیزی است! توجه داشته باشید که در این مسئله نام دامنه خود را محدود به مورد خاصی نکنید. به عنوان مثال اگر شما یک سایت فروش گل دارید، نام آن را rose.com نگذارید، چون ممکن است بعدها کاربران را خود را به دلیل بارگذاری محتوا‌هایی درباره‌ گل‌های دیگر، از دست بدهید.

 

 

11-از سرویس‌های پیشنهاد نام دامنه استفاده کنید.

برای پیدا کردن نام دامنه مناسب، سرویس‌های زیادی وجود دارند که می‌توانند به شما کمک کنند. یکی از بهترین سرویس‌ها برای این منظور NameMesh است که به شما امکان می‌دهد تا نام‌های متنوع و خلاقانه‌ای برای دامنه خود پیدا کنید. همچنین NameBoy نیز یکی از سرویس‌های خوب برای جستجو و پیشنهاد نام دامنه است که می‌تواند به شما در انتخاب یک دامنه مناسب کمک زیادی کند. استفاده از این سرویس‌ها می‌تواند فرآیند انتخاب دامنه را برای شما ساده‌تر و سریع‌تر کند.

 

بهترین دامنه برای سایت کدام است؟

 

 

جمع بندی

در این مطلب در رابطه با بهترین دامنه برای سایت سخن گفتیم و نکاتی را جهت انتخاب بهتر شما ارائه کردیم. انتخاب مناسب شما در نام دامنه باعث می‌شود تا زودتر پله‌های ترقی را طی کنید و باعث پیشرفت هرچه سریع‌تر سایت خود شوید. در مجموعه کارزان ما در زمینه مشاوره، اجرا و پیاده سازی راهکارهای دیجیتال با شما همراه هستیم تا کسب و کارتان را توسعه دهیم!

برای ارتباط با مشاوران ما می‌توانید از طریق نشانی تهران، جمالزاده شمالی، نرسیده به بلوار کشاورز، خیابان دعوتی، پلاک 3 اقدام کنید یا به شکل آنلاین با استفاده از شماره تماس، ایمیل و وبسایت رسمی مجموعه کارزان سوا‌ل های خود را بپرسید.

 

سه ابزار مناسب برای طراحی دامنه سایت را نام ببرید؟

Domainer، Name Boy و Name Mesh

هترین پسوندها برای دامنه سایت کدام مو‌ردها هستند؟

بهترین دامنه com. و ir. هستند.

رمز موفقیت یک وبسایت در چه مواردی خلاصه می‌شود؟

محتوای مفید، تجربه کاربری رضایتمند و نام دامنه مناسب

به دنبال راهکار مناسب و پروژه جدید برای کسب و کار خود هستید؟ دریافت مشاوره رایگان

دیدگاه کاربران

ارسال دیدگاه جدید

تا کنون برای این پروژه نظری ثبت نشده است

ارسال دیدگاه جدید

دیدگاه خود را برای ما ارسال کنید

مقالات مرتبط

لندينگ پيج

لندينگ پيج

وبلاگ

28 شهریور 1403

صفحه لندينگ یک صفحه وب مستقل است که به طور خاص برای کمپین های بازاریابی یا تبلیغاتی طراحی شده است، جایی که بازدیدکنندگان پس از کلیک بر روی پیوندی در یک ایمیل، یا تبلیغاتی از Google، Bing، YouTube، Facebook، Instagram، Twitter یا مکان های مشابه ديگر وارد می شوند. اين صفحه براي متقاعد کردن بازديدکننده جهت استفاده از محصول يا خدمت ايجاد شده است تا بتواند مشتري بالفعل را به بالقوه تبديل کند. برخلاف صفحات اصلی و سایر صفحات وب سايت که موارد متعددي را به کاربر ارائه مي دهند، لندينگ پيج برای یک تجربه مرور ایجاد شده است. لندينگ پيج يا صفحه فرود یک صفحه مستقل است که بر روی یک هدف م...

بیشتر بخوانید

هوش مصنوعي را کجا استفاده کنيم؟

هوش مصنوعي را کجا استفاده کنيم؟

وبلاگ

01 مهر 1403

  همانطور که الگوریتم‌های هوش مصنوعی پیچیده‌تر می‌شوند، برنامه‌های کاربردی آن‌ها گسترده تر شده و براي افراد، مشاغل و سازمان‌ها مزیت رقابتی در بازارهای مربوطه خود ايجاد مي کنند به برخی از امیدوارکننده ترین و تاثیرگذارترین کاربردهای فناوری هوش مصنوعی در صنایع مختلف نگاه اجمالي ميندازيم   آموزش در آموزش، هوش مصنوعی پلتفرم های یادگیری تطبیقی ​​را تقویت می کند که برنامه های درسی را برای هر دانش آموز بر اساس نقاط قوت و ضعف آنها شخصی سازی می کند. اکنون بسیاری از دانشگاه‌ها دوره‌های آنلاین را از طریق پورتال‌ها به کمک هوش مصنوعی و سیستم‌...

بیشتر بخوانید

وب سایت هایی که بازدید بالایی دارند

وب سایت هایی که بازدید بالایی دارند

وبلاگ

17 مرداد 1403

چه نوع وب سایت هایی تقاضای زیادی دارند وب سایت ها اهداف مختلفی را دنبال می کنند که اغلب در یکی از این سه دسته اصلی قرار می گیرند: وب سایت اطلاعاتی، وب سایت معاملاتی  و وب سایت تعاملی. هر دسته دارای ویژگی ها و عملکردهای خاص خود هستند که برای پاسخگویی به نیازهای کاربر  طراحی شده است.   وب سایت های اطلاعاتی محتوای ارزشمندی مانند مقالات، پست های وبلاگ، اخبار و منابع آموزشی را در اختیار کاربران قرار می دهند. این پلتفرم ها  موضوعات خاص یا موضوعات مورد علاقه کاربر را در اختیار کاربر قرار می دهند وب سایت های معاملاتی تراکنش های آنلاین را تسهیل می ک...

بیشتر بخوانید

بلاک چین در چه جاهایی کاربرد دارد

بلاک چین در چه جاهایی کاربرد دارد

وبلاگ

09 مرداد 1403

بلاک چین تکنولوژی پایگاه داده نوآورانه ای است که تقریباً در قلب همه ارزهای دیجیتال قرار دارد. با توزیع کپی های یکسان از یک پایگاه داده در کل شبکه، بلاک چین هک  سیستم را بسیار دشوار می کند. در حالی که در حال حاضر ارز دیجیتال محبوب ترین استفاده برای بلاک چین است، این تکنولوژی پتانسیل ارائه طیف گسترده ای از نرم افزارها را ارائه می دهد. یک بلاک چین می تواند اطلاعات مربوط به تراکنش های ارز دیجیتال، مالکیت NFT یا قراردادهای هوشمند DeFi را ثبت کند.   در حالی که هر پایگاه داده معمولی می تواند این نوع اطلاعات را ذخیره کند، بلاک چین  غیرمتمرکز  بوده و از...

بیشتر بخوانید

نرم افزارهای پرکاربرد

نرم افزارهای پرکاربرد

وبلاگ

17 مرداد 1403

نرم افزارهای پرکاربرد اصطلاح نرم افزار بسیار گسترده می باشد و به نحوی شامل همه برنامه های مرتبط به  کامپیوترها می باشد، با این حال، اگر عمیق‌تر شویم ، لایه‌های زیادی برای انواع نرم‌افزار وجود دارد. در چشم انداز کسب و کارهای  فعلی، تمایز بین ابزارهای مختلفی که می توانند چالش های سازمان ها  را حل کنند، بسیار مهم است. رقابت  سازمان‌ها را مجبور کرده است تا به شدت به محیط دیجیتال نیاز داشته باشند، به همین دلیل است که بازار جهانی نرم‌افزار انتظار رشد قوی در سال‌های آینده را دارد. طبق آمار نرم افزارهای سازمانی  بیشترین سهم را از کل بازار ن...

بیشتر بخوانید

ديتابيس به زبان ساده

ديتابيس به زبان ساده

وبلاگ

02 مهر 1403

پایگاه داده  معمولا يکي از مهمترين بخش هاي يک سيستم نرم افزاري هستند و برای ذخیره، نگهداری و دسترسی به هر نوع داده استفاده می شود. پايگاه داده ها اطلاعات افراد،مشتري  مکان ها و موارد ديگر  را جمع آوری می کنند. این اطلاعات در یک مکان جمع آوری شده است تا بتوان آنها را مشاهده و تجزیه و تحلیل کرد. پایگاه های داده را می توان به عنوان مجموعه ای سازمان یافته از اطلاعات در نظر گرفت.   پایگاه های داده برای ذخیره حجم زیادی از داده ها در یک مکان ضروری هستند. با پایگاه های داده، سازمان ها می توانند به سرعت به داده های خود دسترسی پیدا کنند، مدیریت کنند، ...

بیشتر بخوانید